close
Címoldal > A médiák számára > Újdonságok

Újdonságok

A kibújó fogakért! ÚJ – Gengigel Az első fogaktól

Nemcsak a felnőttek, hanem a csecsemők és a serdülőkorúak is gyakran küszködnek fogíny- és kötőszöveti betegségekkel. A nagyobb gyerekek esetében a gyulladást legtöbbször a hiányos higiénia, a fogszabályzó, a helytelen táplálkozás, a hormonális egyensúlyzavar okozza.

Fogak kibújásaA csecsemők esetében az ínygyulladást és az ezzel járó kellemetlenséget az első tejfogak kibújása okozza. A tejfogak kibújásának következtében a gingivális szövet megsérül, az íny begyullad, mindezt pedig jelentősebb nyáladzás és fájdalmas, duzzadt íny követi. Ilyenkor a kisbaba sokat sír, nem tud aludni, időnként pedig hőemelkedés is jelentkezhet.

A Gengigel Az első fogaktól enyhíteni fogja kisbabája fájdalmát, ami fogainak kibújásával jár, csökkenti a fogzás következtében kialakult ínyduzzadást, és felgyorsítja a fogíny gyógyulását.

A Gengigel Az első fogaktól úgyszintén hatékony a következő esetekben:

  • a tejfogak kihullása következtében sérült fogíny kezelésében
  • a szájban keletkező sebhelyek és afták gyógyításában
  • különböző okok miatt begyulladt, vérző fogíny kezelésében

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az új Gengigel Az első fogaktól formula gyorsabban és hatékonyabban enyhíti a fogak kibújásával járó tüneteket, mint azok a gélek, amelyek lokális érzéstelenítőt tartalmaznak. 

A Gengigel Az első fogaktól teljesen biztonságos, hialuronsavat tartalmaz, ami természetes módon is megtalálható a fogínyben. Abban az esetben, ha egy kis mennyiségű gél lenyelésre kerül, ez nem szívódik fel, hanem az ételhez hasonló módon távozik a szervezetből.

A Gengigel Az első fogaktól nem tartalmaz alkoholt, cukrot, mesterséges ízesítőt, glutént, laktózt, parabént, nátrium-lauril-szulfátot, vagy géntechnológiával módosított szervezeteket. A terméknek kellemes íze van, nincsenek mellékhatásai, nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel (pl. antibiotikumok), és a lenyelése nem jelent veszélyt.

Bővebb információ »

MEDIS HÍRLEVÉL
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot tudomásul vettem.