close
Címoldal > Dolgozók > A dolgozók elégedettsége

A dolgozók elégedettsége

A Medis jelenleg csaknem 280 dolgozóval rendelkezik, ebből több mint 190 munkatárs rendelkezik egyetemi végzettséggel. Ezek túlnyomórészt gyógyszerészek, vegyészek, orvosok és a szolgáltatás területén pedig társadalomtudományi vagy közgazdasági végzettséggel rendelkező munkatársak, informatikusok, könyvelők és jogászok.

Mindenekelőtt a munkatársak szaktudásának és hatékonyságának köszönhető, hogy a Medis húsz év alatt jelentős, nemzetközi gyógyszeripari vállalattá fejlődött, amely mára tizenöt országban van jelen. Sikerünk receptje még mindig ugyanaz:

  • olyan dolgokat teszünk, amelyek örömet okoznak a számunkra és amelyekben hiszünk, ezért lelkesen és szenvedélyesen végezzük munkánkat
  • célorientáltak vagyunk és megpróbáljuk a legrövidebb és leggyorsabb úton elérni céljainkat
  • fontos számunkra dolgozóink elégedettsége, mert az elégedett dolgozók tudják a vevőket elégedetté tenni


A munkatársak számára számtalan lehetőség áll rendelkezésre a továbbképzésre és nemzetközi karrier építésére. Számtalan társadalmi eseményt rendezünk, mint pl. piknikeket, újévi ünnepségeket és sportrendezvényeket.

A dolgozók elégedettségét minden évben kérdőívvel mérjük. A vállalat gyors növekedése ellenére sikerült egy magas elégedettségi szintet fenntartanunk a munkavégzés során. Egy 1-től 7-ig terjedő értékskálán, amelyen a 7-es a legjobb érték, az elmúlt 5 évben az értékelés néhány országban még a 6-ost is meghaladta.

A legjobbnak minősített területeknek számítanak: a dolgozók státusza a vállalatnál, személyzeti vezetés, munkakörnyezet, emberek közötti kapcsolatok, felelősségi szint és a siker érzése a munkában. Láthatják, hogy mi olyan dolgokat csinálunk, amiket szeretünk és mindezt olyan emberekkel, akikben megbízunk. A közvélemény kutatás eredményei alapján javaslatokat teszünk intézkedésekre és megbeszéljük az elmúlt év változásait.

A Medis az egészséges munkahelyi környezetre alapoz. Olyan dolgokat teszünk., amelyek örömet okoznak a számunkra és amelyekben hiszünk, ezért lelkesen és szenvedélyesen végezzük munkánkat.

MEDIS HÍRLEVÉL
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot tudomásul vettem.