close
Címoldal > Dolgozók > A dolgozók továbbképzése

A dolgozók továbbképzése

A továbbképzési programok hozzá vannak igazítva az egyes dolgozók igényeihez és ezek közül néhány már csaknem minőségi standarddá vált. Már az októberi és novemberi éves megbeszélések során megtervezzük a következő év továbbképzési tervét, amelynek során figyelembe vesszük a dolgozók egyéni igényeit és óhajait, előismereteit és az ambíciójukat.

Minden dolgozótól azt várjuk, hogy mindenekelőtt mondja el az óhajait. Az év során mindenkinek megadjuk a szükséges támogatást, a motivációt és javaslatokat az egyéni célok elérése érdekében. Különösen elégedettséggel tölt el bennünket, ha valaki túlszárnyalja a céljait. Kollégáink minden évben a következő területeken, a következő szaktémákban képezik magukat: Gyógyszeripari Üzletfejlesztés, Gyógyszeripari Márkatervező Tanfolyam, Gyógyszeripari Tervező (Előrejelző) Tanfolyam, Marketing Kiválóság Képzés; a személyzetvezetés területén: Vezetés(technika) Menedzserek számára, Nemzetközileg Távvezérelt Csapatok Vezetése, Fiatal Menedzserek Programja és hasznos témák: Pénzügyek a nem pénzügyi területek számára, Humánerőforrás Menedzsment

Nagy figyelmet fordítunk a dolgozók továbbképzésére. Nyomon követjük minden egyes dolgozó karrierjének fejlődését és folyamatosan új továbbképzési lehetőségeket keresünk.

MEDIS HÍRLEVÉL
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot tudomásul vettem.