close
Címoldal > Dolgozók > Munkaterületek

Munkaterületek

A Medis különböző államokban több vállalatból áll. Az anyaszervezet több szektorra van felosztva, melyek különböző célcsoportokra koncentrálnak, ill. különböző szolgáltatásokat nyújtanak.

Az értékesítési szektorokban jellemző munkahelyek a termékmenedzser és a szakmai munkatársak. Ezeknél a munkahelyeknél a természettudományi képzettség, mindenekelőtt a gyógyszerészek, orvosok, biológusok, vegyészmérnökök elengedhetetlenek. 

Termékmenedzser

A termékmenedzserek feladata új innovatív termékek találása és azok bevezetése a piacra. Gyakran van lehetőségük arra, hogy széles közönségben mutassanak be olyan teljesen új gyógyszereket, amelyek még nem ismertek a piacon. Ezért az ő munkájuk nagyon érdekes, változatos és ezzel egyidejűleg szakmailag igényes. Először tájékozódnak egy-egy új gyógyszer hatásáról és megállapítják ezek előnyeit az orvosok és páciensek számára. Ezt a tudást a szakmai munkatársak segítségével átadják az egészségügyi dolgozóknak, amelynek során a nagyközönséget reklám, rendezvények, kongresszusok és workshop-ok szervezésével tájékoztatják.

Szakmai munkatársak

A szakmai munkatársak lépnek kapcsolatba az orvosokkal és más egészségügyi dolgozókkal, bemutatják nekik a Medis termékeket és azok előnyeit a páciensek számára. Ez a munka is nagyon igényes szakmailag, mert jól tájékozottnak kell lenniük a gyógyszerekről. Ugyanakkor megvan arra a lehetőségük, hogy minden nap érdekes szakértőket ismerjenek meg különböző területekről, ezért a munkájuk nagyon dinamikus és lehetőséget nyújt számukra ahhoz, hogy minden nap tanuljanak valami újat.

Jogi osztály

Itt olyan, elsősorban gyógyszeripari képzettséggel rendelkező szakértők dolgoznak, akik nagy pontossággal járnak el és készítik elő és vizsgálják át az irodában azokat a dokumentációkat, amelyek a gyógyszerek és orvosi segédeszközök regisztráltatásához szükségesek. Klinikai tanulmányokat követnek nyomon és dokumentálják a gyógyszerek nem kívánt mellékhatásait.

Logisztika

A Logisztika gondoskodik arról, hogy a Medis termékek szállítása, tárolása, beszerzése és kiszállítása pontosan történjen. Közgazdasági és kereskedelmi végzettségű dolgozókat foglalkoztatunk értékesítési, szállítási és importért felelős referensként. Nekik csapatként kell együttműködniük valamennyi termékmenedzserrel és jogi munkatárssal a raktárkészlet hatékony kezelése és az érzékeny gyógyszerek megfelelő szállítási és kiszállítási módját illetően.

Marketing Kommunikációs osztály

A Marketing Kommunikációs osztály dolgozzák ki a Medis promóciós anyagait (reklámokat, prospektusokat, weboldalakat ….) a különböző végzettségű kollégák, pl. grafikus dizájnerek és kommunikációs szakemberek, akik szabad utat engedhetnek a kreativitásuknak és a szervezési képességüknek. A Marketing Kommunikációs osztály gondoskodik az olyan rendezvények lebonyolításáról, mint az új termékek bevezetése, a piknikek, az újévi ünnepségek a dolgozóknak és a vevőknek és a belső újság, a „Prelet” szerkesztéséről és összeállításáról.

Informatikai osztály

Az Informatikai osztályon számítógépes szakemberek dolgoznak. Karbantartják a vállalat információs rendszerét, számítógépeit és műszaki felszerelését. Munkájuk fontos szegmense az informatikai rendszerek fejlesztésének tervezése, ill. olyan szoftvermegoldások keresése, amelyek illeszkednek a munkadinamikához és teljesítik az adatáttekintés követelményeit.

Pénzügy és könyvelés

A Pénzügy és könyvelés szektor irányítja a vállalat pénzügyeit. Jellemző munkahelyek pl.: könyvelő, pénzügyi forgalmat bonyolító munkatársak, tervező-analitikusok, akik elsősorban közgazdasági képzettséggel és más képzettségi profilokkal rendelkeznek.

A Medis egy stabil, vezető és független vállalat, amely olyan teljeskörű szolgáltatásokat nyújt, mint a lezáró klinikai tanulmányok készítése, tervezés, regisztráltatás, beszerzés, aktív promóció és értékesítés, tárolás és disztribúció.

MEDIS HÍRLEVÉL
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot tudomásul vettem.