close
Címoldal > Kórházi termékek

Kórházi termékek

Aneszteziológiai eszköz

ECD műtétek alatti hőmérséklet szabályozó oesophagia-s cső

Neurológia, intenzív osztály, műtéti osztályokon használható, oesophagus cső, mely a gyomorba jutva a betegek hűtésére és fűtésére is alkalmas. Megfelelő hőmérsékletű víz kering a több rétegű csőben, amelynek legbelső rétegén keresztül a táplálás is lehetséges. Szívinfarktus esetén és sztrókos esetekben nagyon fontos a hűtés és a stabil hőmérséklet megtartása.

attune-medical.com »

ASEP egyszer használatos érszorítók

Az ASEP Healthcare díjnyertes, innovatív, egyszer használatos, eldobható érszorító biztosítja a megfizethetőséget, betegek kényelmét, könnyű és gyors használatot, mindezzel a fertőzések elleni védelmet növelve. Orvosok által tervezett, az egyetlen tanulmányokkal rendelkező egyszer használatos érszorító termékcsalád. Hatékonyan csökkenti a keresztfertőzések kockázatát. A Tournistrip egy speciális, vékony, papír szerű anyagból készült, ragasztással rögzíthető, amely rugalmas, változtatható erősséget biztosít. A Tournistrech többször használható, fertőtleníthető, gumiból készült, úgynevezett „egy-betegé”, a betegek kórházban tartózkodásuk során egy érszorítót kapnak, amelyet csak esetükben használnak a kórházi dolgozók. A harmadik típus, a Tournikids, egyszer használatos, gyerek méretben, vidám, színes, állatos mintában kapható.

asephealthcare.com »

Aquaseptic és Bactiseptic műtéti fertőtlenítők

Alkoholos- és alkoholmentes változatban, narancssárga vagy színtelen, 2% klórhexidint tartalmazó fertőtlenítőszerek. Műtéti beavatkozással érintett bőrfelületek, punkciós helyek, vezetékek és katéterek, vérvételi helyek általános fertőtlenítéséhez kifejlesztett, formulált fertőtlenítő oldatok. Alkalmazás után nem szükséges a bőrbe dörzsölni, száradás után elvégezhető a szükséges beavatkozás. A narancssárga színű a festékanyagnak köszönhetően egyértelműen azonosítható, viszont nagyon könnyen eltávolítható a bőrfelületről. 

vesismin.com »

vesismin.com »

Clinell fertőtleníthető, vízálló billentyűzet és egér

Könnyen tisztítható, mosogatógépben is mosható, fertőtleníthető termékek! Minden tisztítási protokollba beilleszthetők, így klórral is tisztíthatók. A mikroorganizmusok akár 60 napig életben maradnak a billentyűzeteken, műszereknél, irodákban, különböző elven használva (kesztyűvel vagy anélkül, napi vagy minden alkalom utáni fertőtlenítés) a fertőzésveszély szintje emelkedett. Ez ellen nyújt megoldást a valóban víz alá meríthető, folyadékok kiömlésének is ellenálló Clinell billentyűzet és egér termékcsalád. USB bemenet egy speciális sapkával védett.

clinell.com »

Clinell Violet helyiség fertőtlenítő UV lámpa

Ultraviola technológián alapuló, költséghatékony zárófertőtlenítő eszköz. Klinikailag bizonyított, 99,99%-os fertőtlenítés MRSA és Clostridium fajok esetén is, már 20 perc fertőtlenítés után. Könnyen mozgatható, egyszerűen kezelhető saját érintőképernyős fedélzeti számítógéppel felszerelve. 1,6 m méter magas, 4 db UV lámpatesstel rendelkezik, amelyek 7x erősebbek a piacon fellelhető többi UV-lámpánál. Biztonságos, hatékony fertőtlenítést biztosít a műtőkben, kórtermekben, vagy bármilyen helyiségben.

clinell.com »

Felfújható és eldobható ágytál, kacsa, szoba WC betét

Felfújható, eldobható termékek a betegbiztonság növelése érdekében, – egyszerűbb, gyorsabb, diszkrétebb megoldást biztosítanak immobilis betegek részére. Az eldobható kacsa nagyszerűen használható hánytatózacskóként is, így olyan osztályokon is használják, ahol nem jellemző a műtét utáni ágyhoz kötöttség. Kényelmesebb, melegebb, puhább, továbbá zárhatósága miatt praktikus és higiénikus. Gazdaságos – nem szükséges ágytálmosó, víz, áram, fertőtlenítő használata, eldobható.

www.goloo.dk/products »

Kórházi bútorok

Optiplan kórházi trolley kocsik

Minden kórházi kocsi alumíniumból és ABS-műanyagból készült, akril külső bevonattal, erősség és tartósság érdekében. Egyedi igények alapján kiegészítőkkel felszerelhetők (veszélyes hulladék gyűjtők, gyógyszeres rekeszek, kulccsal zárható fiókok, ajtós/fiókos kivitel, felnyitható asztallappal, gumikesztyű tartóval, folyékony fertőtlenítőszerek és szappanok adagolására alkalmas tartók). A kocsik kereke körül 360°-os védelmet nyújtó védő lökhárítóval, mely védi a terméket és a falakat, ajtókat, dolgozókat is. Könnyen gurítható, kis mérettől rendelhetők, így ágyak közé is egyszerűen betolhatók.

www.optiplan.org »

Nordiska ágytakaró

PE védőhuzatok a kórházi higiénia javítása érdekében. A huzatok alkalmazása biztosítja a frissen megtisztított és fertőtlenített ágyak, ágy melletti szekrények, különféle mozgatható berendezések (elsősegélykocsik) hatásos védelmét a por és kórokozók ellen. Felnőtt ágyakhoz, gyerekágyakhoz és éjjeli szekrények lefedésére alkalmas méretekben. Tárolásuk kis helyet igényel, kedvezű árú, egyszer használatos termékek, amelyeknek köszönhetően a látogatók is vigyáznak az üres ágyakra, nem használt készülékekre.

en.nordiska.de »

Nordiska csúszásgátlós zoknik

Elcsúszás megelőzésére, puha, frottír anyagból készült, csúszásgátló tappancsokkal rendelkezik. Különböző méretekben kapható, alsó és felső részen is csúszásgátlókkal, amelyek megvédik a betegeket a megcsúszástól és eleséstől. Kórházi osztályokon, rehabilitáción, nyugdíjas otthonokban, fizioterápia során, szállodákban, wellness- és gyógyközpontokban is használhatók. Latexmentes, mosható, kiszerelésük 1 pár/csomag.

en.nordiska.de »

Nordiska, Klimaflex kórházi lábbelik

A papucsok felveszik a láb természetes anatómiáját, miközben pihenteti a lábakat. A szellőzőnyílásoknak és lengéscsillapító anyagnak köszönhetően az anyag az álló munka és gyaloglás során is kényelmet biztosít. Antisztatikus, PU anyag, csúszásmentes talpak, ütéscsillapító, 85°C-ig mosható, baktérium- és víztaszító, latex mentes, CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

en.nordiska.de »

Térelválasztók

A Kwickscreen hordozható és rugalmas, így tökéletesen használható átmeneti válaszfalak létrehozására sürgős esetekben. Gyorsan kialakítható privát területet teremt a betegellátáshoz, várakozó helyiségeket vagy vészhelyzet esetén új szeparált munkaterületet kapunk. A Kwickscreen térelválasztók többféle design széles skáláját kínálja. A művészet közvetlenül hatással van az egészségre és a jóllétre – különböző témájú képek segítik a betegek gyógyulását és csökkenti a szorongást. Válasszon a megnyerő, vidám mintákból gyerekosztályokra, valamint nyugalmat árasztó, pihentető képeket a műtét utáni betegek számára. A Kwickscreen teljesen összezárható, és lehetőséget biztosít a részben állandó válaszfalak kis helyen történő tárolására. A Kwickscreen fizikai akadályként szolgál a cseppfertőzéssel történő átvitel esetén. A termék anyaga mosható, fertőtleníthető, baktériumok számára áthatolhatatlan és könnyen kezelhető.

kwickscreen.com »

Szimulátorok

A szimuláció célja az egészségügyi ellátás és betegbiztonság javítása. Termékeink között megtalálható a betegszimuláció, sebészeti szimuláció, ultrahang szimuláció, valamint klinikai szimulációs rendszerek is. Az trénerek és betanított klinikai dolgozók segítségével orvosi, szakorvosi, kórházi- és katonai orvosi szimulációs forgatókönyveket fejlesztettünk ki.

Gaumard szimulátorok

Teljes test- és torzó betegszimulátorok, különféle ápolási és orvosi esetek szimulálására. A legfejlettebbek vezeték nélküli, tabletről vezérelhető, saját eszközökkel (defibrillátor, EKG, lélegeztetőgép) használható eszközök. RFID-n keresztül kapcsolódnak a vezérlő tabletekhez, így a kapcsolat wifi-független, erős, pontos, akár 200 m-ről használható, így terepen, mentőautóban is tökéletes szimuláció végezhető. A legkedveltebbek a trauma- és szülési szimulátorok, melyeken a főbb életjelek vizsgálatán kívül vérzések, különböző típusú szülések is gyakorolhatók.

www.gaumard.com »

Accurate szoftveres szimulátorok

Interaktív klinikai szimulációs szoftverek, melyeken különféle általános ápolási lépések végezhetők el kattintásokkal. Saját esetek betáplálhatók a szoftver memóriájába, különböző gyógyszerek adhatók, és minden egyes mozzanatról, döntésről riportot készít, amelyet az oktató ellenőrizni is tud, így távolról, otthonról is használható. Ultrahang, neurológiai, embriológiai, általános klinikai betegellátó szoftverekből lehet választani.

www.accuratesolutions.it »

Sebészeti eszközök

Ackermann sebészeti eszközök, klippek: egyik legsikeresebb termékük a képen is látható Euroclip-ek: innovatív design és teljes biokompatibilitás, legmagasabb minőségű anyagoknak köszönhetően. Ezen kívül trokárok, endoszkópos eszközök, arthroszkópiás, plasztikai, kardio-, urológiai, neuroendoszkópos, gerinc műtétekhez széles választéka megtalálható a termékek között.

www.ackermannmedical.com »

Műtéti navigáció, tervezés

Innovatív megoldások ortopédiai és traumatológiai műtéti folyamatokhoz.

Termékek »

MEDIS HÍRLEVÉL
Az tudomásul vettem.