close

A Medisről

A vállalat székhelye

A Medis Hungary vállalat a Medis Csoport egyik tagja, amely utóbbi a tágabb régióban már 25 éve forgalmaz válogatott, kiváló minőségű gyógyszereket, orvosi segédeszközöket és dietetikus termékeket. 

A fiatal Medis Hungary vállalat sikeréről egy szakemberekből, termékmenedzserekből álló team gondoskodik, amelyet egy értékesítési vezető és egy területi vezető irányít. Az általunk forgalmazott termékek csak gyógyszertárakban kaphatók, mert a gyógyszertárak garantálják a magas minőségű disztribúciót és megfelelő tanácsadást nyújtanak a vevőknek a termékek értékesítésekor.


A Medis Csoport székhelye (Ljubljana, Slovénia)

Az 1989-ben alapított Medis Magyarországon, Ausztriában, Portugáliában, Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Szerbiában, Macedóniában a Szlovákiában, Albániában és Koszovóban is rendelkezik vállalatokkal és képviseletekkel.

A Medis Csoport a gyógyszeripari partnereknek teljeskörű marketingszolgáltatásokat kínál, így pl. véleménykutatásokat/tanulmányokat, stratégiatervezést, regisztráltatást, beszerzést, promóciót, forgalmazást, tárolást és disztribúciót. A Medis Csoport a tágabb régióban több mint 200 dolgozót foglalkoztat; gyógyszerészeket, vegyészeket és orvosokat és az adott szolgáltatások területén jártas gazdasági szakértőket, jogászokat, kommunikációkutatókat és informatikusokat.

A Medis társaság egy gyógyszeripari vállalat, amely Dél-Európa piacait gyógyszerekkel, táplálék kiegészítőkkel és orvosi eszközökkel látja el.

MEDIS HÍRLEVÉL
Az tudomásul vettem.